Allinq en de Formule 1 organisatie van Red Bull hebben een akkoord bereikt voor een samenwerking de komende jaren. Afgelopen jaar was het laatste jaar dat Allinq het Continental Cycling team heeft ondersteund. Dit betekent dat er ruimte is voor andere sponsorships op internationaal niveau. Het internationaal opererende Harderwijkse bedrijf zal in ieder geval de komende drie jaren zichtbaar zijn op alle Formule 1 circuits.

Formule 1 wordt door Allinq gezien als ideaal uithangbord voor de ambities van het bedrijf op internationaal vlak. Met name de razendsnelle ontwikkeling op techniek en digitalisatie is zeer passend bij de dienstverlening van Allinq. “We zijn een bedrijf dat afgelopen decennia heeft laten zien dat we over uitmuntend aanpassingsvermogen beschikken en met onze tijd mee kunnen gaan”, geeft CEO Wim Beukers aan. “Dit sponsorschap onderschrijft onze ambities om de volgende stappen te zetten op het gebied van digitalisatie van telecominfrastructuur.

Het logo van Allinq zal te zien zijn op de bolides van beide coureurs, bedrukt worden op de laptops van de medewerkers in het strategie commando centrum en in het motorhome van Red Bull.

Kansen voor medewerkers

In het sponsorcontract heeft Allinq diverse mogelijkheden ingesloten waar alle Allinq medewerkers actief in kunnen zijn. Zo krijgen diverse medewerkers de kans de F1 races de bezoeken, zijn er mogelijkheden om in een officiële Formule 1 simulator zelf rondes te gaan rijden en zullen de coureurs van het Red Bull elk jaar een zogenaamde off grid training verzorgen.

Ten slotte is er een vierde nog te bedenken activatie voor 2024 mogelijk. In samenspraak met Red Bull zal Allinq dit verder uitwerken. Jullie input is daarbij van cruciaal belang. Heb jij een leuk idee, stuur deze dan naar communicatie@allinq.nl en indien jouw idee wordt uitgekozen ga jij mee op pad met Red Bull!

#fastforward