De Allinq Group

Bij Allinq geloven we in intensieve samenwerking tussen specialisten. Dat is dan ook precies hoe onze bedrijvengroep is opgebouwd. De Allinq Group bestaat uit meerdere ondernemingen in Nederland en daarbuiten. Ieder daarvan specialiseert zich in een eigen dienst, doelgroep, regio, maar bovenal klant.

We stimuleren de samenwerking tussen alle bedrijven binnen de Allinq Group zodat we elkaars expertise, ervaring en ideeën kunnen inzetten om samen te ontwikkelen. Dat is de kracht van de Allinq Group.

Vragen? Neem contact op!

Waar wij voor staan

Bij Allinq willen we goed werk leveren. Voor ons ultieme doel: continuïteit. We werken daarom altijd aan langdurige relaties met partners. En blijven continu slimme oplossingen bedenken om onszelf en onze partners beter te maken. Nu, morgen en daarna!

Lees meer

Rijke geschiedenis

Allinq heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1962. Dan zien twee Harderwijkers hoe de PTT met man en macht werkt aan de infrastructuur van de Noordoostpolder. Met een graafmachine en een paar harde werkers melden ze zich bij het Nederlandse staatsbedrijf om hen te helpen met de grote klus. Dat was het begin van ons bedrijf: Aannemingsbedrijf A. Schuuring.

Lees meer

Duurzaam ondernemen

Allinq handelt vanuit een toekomstperspectief. Dat kan alleen in een duurzaam leefklimaat. We willen daarom ook op een andere manier bijdragen aan de mensen, het milieu en de wereld om ons heen. Dit past ons als een jas. Niet omdat het opgelegd is, maar vanuit een intrinsieke motivatie.

Lees meer