Samen werken en samen verbinden

De naam Allinq staat voor ons streven om samen te verbinden en tegelijkertijd diensten van hoge kwaliteit aan te bieden. Samenwerken zit in onze genen! Dit is vertaald naar onze vier kernwaarden:

  • Kwaliteit
  • Partner in business
  • Betrouwbaar
  • Innovatief

Kwaliteit

Met vele decennia ervaring in verbindingstechnologie helpen we netwerkeigenaren binnen en buiten de telecomwereld om het maximale resultaat uit hun infrastructuur te halen. Wij hebben de expertise in huis om complete netwerken te regisseren. Met meerdere gespecialiseerde organisatieonderdelen specificeren, ontwerpen, bouwen, beheren, onderhouden én ontmantelen we telecominfrastructuren. Met Allinq Infrastructuur Management kunnen wij de volledige regie over de gehele levenscyclus van netwerken overnemen.

Partner in business

Netwerkeigenaren moeten innovatief zijn om voorop te blijven lopen. Met onze kennis van de levenscyclus van netwerken helpen we onze klanten daarbij. Als businesspartner kennen we onze opdrachtgevers en hun markt. Door constante scholing en actieve vakverdieping, zijn wij volledig op de hoogte van alle technologische ontwikkelingen.

Betrouwbaar

We komen onze beloften na. Altijd. Met een scherpe bewaking van ons beleid voor Kwaliteit, Arbo en Milieu zien we daarop toe. Vanzelfsprekend zijn we volledig gecertificeerd. We leven de volgende normeringen dan ook stipt na: ISO 9001, ISO 14001, VCA**, CO2 Prestatieladder, Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven.

Innovatief

In Allinq Labs experimenteren we met innovatiekansen. Als we bijvoorbeeld mogelijkheden zien om kosten te verlagen, bezetting te verhogen of de levensduur van netwerken te verlengen, dan gaan we direct over tot actie. Zo blijven we ook in de toekomst waarde creëren voor onze klanten. In binnen- en buitenland.