Young Allinq Rebels denken mee over Allinq 2050

7 december 2023

Wij Allinq’ers zijn geen volgers. We lopen voorop en staan altijd open voor innovatieve out of the box-ideeën. Daarom krijgen niet alleen ervaren seniors een podium, maar worden óók de enthousiaste jonge talenten aangemoedigd om van zich te laten horen: de Young Allinq Rebels! Recent vroeg de projectgroep Corporate Sustainability hen om mee te denken over het Allinq van 2050. Hún toekomst!

Corporate Sustainability

Corporate Sustainability
De Allinq projectgroep Corporate Sustainability werd in het leven geroepen om actief te zoeken naar verduurzamingskansen binnen de thema’s environment (milieu), social (mens) en governance (eerlijke werkwijze). Voor een vliegende, energieke start van het project, werden de Young Allinq Rebels uitgenodigd om mee te sparren over wat belangrijk is, wat al goed gaat en waar nog volop kansen liggen. Een inspirerende middag!

De recente successen
Tijdens de bijeenkomst deelden de Young Allinq Rebels complimenten uit voor een paar van de duurzaamheidssuccessen die Allinq recent boekte. Zo zit er statiegeld op onze haspels, is SIT bezig met haar eerste emissieloze project, is een groot deel van ons gereedschap al elektrisch, doen we pilots met elektrisch materieel, voerden we de klokkenluidersregeling in, hebben we een versterkt beleid tegen ongewenste situaties, vervingen we plastic tape en zakjes voor papieren alternatieven en is logistiek volop bezig met het grijpen van recyclingkansen.

Out of the box verduurzamingsideeën
Maar…. en dát vinden we mooi…. er kan nog véél meer, voorspelden de Young Allinq Rebels, waarna ze een aantal out of the box verduurzamingsideeën opperden. Grote ideeen voor de lange termijn, en kleine ideeën die we direct kunnen oppakken. Wat er allemaal geopperd is houden we nog even geheim, maar het heeft weer veel in beweging gezet! Young Allinq Rebels; dank jullie wel voor jullie ideeen en aanstekelijke energie! We gaan ermee aan de slag!