Onze bijzondere cultuur

We vragen jouw ambitie om steeds beter te worden in je vak. Jouw bevlogenheid om de klant te blijven verrassen. Jouw hulp om je collega’s verder te brengen. En jouw nieuwsgierigheid om te blijven zoeken naar verbetering.

Daarvoor krijg je veel terug! Volop kansen om te blijven groeien in je vak. Afwisselend werk dat ertoe doet in een dynamische werksfeer. Fijne collega’s die jou ook graag verder helpen. En een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeterideeën te komen.

Bekijk onze cultuurfilm

Ontwikkelkansen

We vinden het belangrijk om onszelf continu te blijven ontwikkelen. We stimuleren elkaar om opleidingen te volgen. Want als er één van ons nieuwe dingen leert, dan worden we samen weer een stukje slimmer. We hebben daarom meer dan 100 online trainingen, delen onze kennis in Allinq Expertsessies en geven ook ruimte voor externe vakopleidingen. En zelfs de kinderen van Allinq’ers krijgen kansen. Wij betalen mee aan hun mbo-, hbo- of wo-opleiding! Bij Allinq word je beter!

Lees meer

Uitdaging

We gaan ver in de samenwerking met onze in-  en externe klanten. Door ze goed te kennen, weten we precies waar we ze blij mee kunnen maken. Als we een kans zien om nét wat extra’s te bieden, dan gaan we daarvoor. Het daagt ons uit om steeds een stapje extra te zetten en dat geeft energie!

Lees de case

Fijne collega’s

Bij Allinq helpen we elkaar. Elke dag. Want wat de één vandaag ontdekt of leert, kan de ander morgen gebruiken. We delen onze kennis daarom continu met elkaar. Daarom organiseren we buiten werktijd ook regelmatig leuke dingen. Teamuitjes, de jaarlijkse zomerbarbecue, sporten in onze eigen spinningruimte, voor een goed doel samen de Alpe d’Huez op, we zijn overal voor in!

Ruimte

“Dat doen we altijd zo”, hoor je bij ons niet. Bij Allinq hebben we een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeterideeën te komen. Is er iets dat beter kan, dan gaan we er samen mee aan de slag; bijvoorbeeld in Allinq Labs. Bij Allinq werk je in een dynamische omgeving waar altijd wat gebeurt!