Stages en afstudeeropdrachten

Wij bieden regelmatig stages en afstudeeropdrachten. We vinden het leuk om onze kennis en ervaring over te dragen, maar vinden het misschien nóg wel mooier om te leren van jou! Tijdens je stage word je dan ook gestimuleerd om je ideeën, inzichten en kennis met ons te delen. Zo innoveren we samen.

Wist je trouwens dat we erkent leerbedrijf zijn? Lees er meer over, net als over de ervaringen van onze studenten!

Bekijk onze stagemogelijkheden

Expertsessies

Met al onze in- en externe vakmensen met uiteenlopende achtergronden, hebben we veel specialistische kennis in huis. Regelmatig delen we die kennis met elkaar in open Expertsessies. Iedere medewerker kan de sessies bijwonen óf zelf kennis met anderen delen. Leerzaam, maar ook gewoon leuk!

E-learning en vakopleidingen

Al onze medewerkers kunnen onbeperkt deelnemen aan meer dan 100 online trainingen. De trainingen zijn heel divers, zo kun je bijvoorbeeld leren om zakelijke gesprekken te voeren, om wetgeving op de juiste manier te interpreteren of ontdekken waar je écht blij van wordt.

We staan er altijd voor open om nieuwe kennis binnen te halen. Medewerkers die een vakgerichte training, cursus of opleiding willen volgen, moedigen we aan om dat te doen. Als de kennis bijdraagt aan onze doelen, dan geven we je alle ruimte om extra diploma’s en certificaten te halen!

Educatie4all

Familie is belangrijk. En omdat we sturen op ontwikkeling willen we ook de kinderen van onze medewerkers volop kansen geven. Onze Stichting Educatie4all stelt een studietoelage beschikbaar voor hun mbo-, hbo- of wo-opleiding! Zo investeren we ook in de ontwikkeling van de kinderen van onze medewerkers.

Doorgroeimogelijkheden

Weten hoe je door kunt groeien? Via ons functiehuis zie je wat de mogelijkheden zijn en wat je kunt doen om daar te komen. Je leidinggevende en/of HR-adviseur helpen je daar graag bij. Samen kun je een heldere route bepalen voor jouw ontwikkeling.

Lees ook de ervaringen van Mandy en Jan!