Samen verbinden

Verbindingen maken we samen. Of je nu field engineer, planner of manager bent. Samen vormen we de basis van Allinq. We investeren dan ook continu in de ontwikkeling van onze medewerkers. We dagen elkaar elke dag uit om onze klanten positief te verrassen. En we stimuleren elkaar om te spelen met nieuwe ideeën. Dat maakt Allinq tot een dynamische omgeving vol groeikansen.

Een werkgever waar je op kunt bouwen

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich goed voelen bij ons. Daar doen we veel voor.

Lees meer

Bij Allinq groei je verder in je vak

Bij Allinq word je beter. Elke dag een beetje. Dat is waar we samen naar streven. Of je nu binnenkomt als ambitieuze stagiair of al 20 jaar bij ons werkt. We stimuleren je om te blijven leren en groeien.

Lees meer

Collega’s vertellen

Om je écht te laten ervaren hoe het is om er één van ons te zijn, laten we je kennismaken met een aantal collega’s. Stuk voor stuk medewerkers die alles uit hun baan bij Allinq halen. Laat je inspireren!

Lees meer

Beste werkgever 2019-2020

Wie weten er beter hoe het is om bij ons te werken dan onze eigen Allinq’ers? Wij vroegen Effectory en Intermediair daarom om onze medewerkers te vragen wat ze van ons als werkgever vinden. De scan wees uit dat we boven het landelijk gemiddelde scoren op goed werkgeverschap! Sinds 2019 voeren we daarom met trots het keurmerk ‘Beste Werkgever’.