Met monitoring focus op corebusiness

Met jarenlange operate-ervaring in huis kunnen we alle nationale en internationale objecten van onze opdrachtgever monitoren. De opdrachtgever kan zich daardoor nóg meer focussen op haar corebusiness, en wij op de onze: het operationeel houden van netwerken.

24/7 Bereikbaar

Zo kunnen we 24 uur per dag grip houden op alle kantoren en technische gebouwen (datacentra, HotSpots, PoP’s, kabelverdeelkasten en straatkasten) van onze opdrachtgever. Door de conditionering, energievoorziening, watermeldingen, beveiliging en toegang continu te monitoren, is Allinq de eerste die een verstoring opmerkt. Bovendien komen ook de meldingen, alarmen, toegangsaanvragen en telefoontjes over de objecten van de opdrachtgever bij ons binnen. Door te signaleren, registreren, analyseren en aan te sturen, worden calamiteiten voorkomen of beperkt.

Werken met specialisten

Bij Allinq geloven we in vakmensen. Onderhoud en beheer kan worden uitgevoerd door onze eigen Allinq-vakspecialisten. Bij calamiteiten zoals een inbraak of stormschade, werken we nauw samen met externe specialisten op dat vlak; zoals dakdekkers en beveiligers. Zo garanderen we altijd de beste kwaliteit. Doordat we verantwoordelijk zijn voor het complete beheer, kunnen we uitvoerende activiteiten met elkaar combineren, resulterend in kostenverlaging en extra zekerheid voor onze opdrachtgever. Bovendien kunnen we met een breed perspectief over het volledige operationele beheer ook op strategisch niveau scherp meedenken en proactief schakelen waar dat nodig is.