Kilometers voor het jeugdfonds

22 oktober 2020

Allinq’ers vinden het mooi om samen wat sportiefs te ondernemen. Voor zichzelf. Voor elkaar. En voor een ander. Het jaarlijkse volleybaltoernooi, de fietstocht over een van Europa’s bekende bergen, de bedrijvenloop, de drakenbootrace, de spinning en yogaklassen… Maar dit jaar, kwam door corona letterlijk alles stil te staan.

De handen ineen

Om ook nu de verbinding met elkaar te zoeken, in beweging te blijven én iets voor de maatschappij te doen, besloten een aantal medewerkers spontaan de handen ineen te slaan met de actie “Kilometers voor het Jeugdfonds”. Een samen, maar individueel sportief evenement waarbij iedere deelnemer op eigen, soms ludieke manier zijn of haar afgelegde kilometers liet sponsoren. Ook de door Allinq gesponsorde beloften van Wielervereniging De IJsselstreek droegen hun kilometers bij. Zij doneerden de premies die zij verdienden tijdens de eerste wedstrijden van het seizoen aan deze actie.

€ 7.500,- voor Jeugdfonds Sport en Cultuur

Door te fietsen, zwemmen, wandelen of zelfs een combinatie van dat alles in een ¼ triatlon, zorgden sportieve en minder sportieve Allinq’ers ervoor dat maar liefst € 7.500, – werd opgehaald voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Met dat geld kunnen kinderen uit gezinnen met weinig geld tóch voetballen, blokfluiten, dansen, judoën of een andere activiteit doen.