Ontwerpen systemen van morgen

“In mijn hbo-opleiding Elektrotechniek bij Windesheim deed ik de minor embedded & wireless systems – omdat ik heel ge├»nteresseerd ben in embedded systemen. Die zijn namelijk overal; denk maar eens aan je telefoon. Zo ging ik aan de slag met digitale signaalbewerking, draadloze sensor netwerken, high frequency systems en met modelleren van real time software systems. Kortom: met het ontwerpen van de systemen van morgen.”

Groeien bij Allinq

“Ik wilde dan ook graag bij Allinq stage lopen om ook in de praktijk met embedded systemen bezig te kunnen zijn. In mijn eerste stage bij Allinq Labs werkte ik aan de toepassingen van LoRa.”

Ook mijn afstudeerstage deed ik bij Allinq. Ik mocht toen werken aan een beeldherkenningssysteem voor een patchrobot om glasvezelpatchingen te automatiseren. Super interessant!"

Jalbert Landwaart, R&D-engineer Allinq Labs

Van stagiair tot R&D-engineer

“Na mijn afstuderen kon ik in dienst komen bij Allinq als R&D-engineer. Een kans die ik met beide handen heb aangegrepen! Ik werk nu bij Allinq Labs aan verschillende projecten rondom datascience, IoT en automatisering.”

Bekijk onze vacatures