Allinq helpt bedrijven internationaal om een sterke Data Driven Organisatie te worden. In de afgelopen 60 jaar bouwden we enorm veel kennis op in de telecom. We weten als geen ander hoe we een krachtig en effectief netwerk moeten ontwerpen, bouwen en onderhouden.

Daarnaast vertalen we techniek naar strategie. Welke gegevens heeft u nodig voor de aansturing en beheersing van uw organisatie? Hoe verzamelt u deze data? Hiervoor ontwikkelen en leveren we vooruitstrevende, slimme digitale tools en producten.

Zodat we samen werken aan een nóg slimmere toekomst.

Allinq in de top 10 enablers digitale transformatie 2022

Allinq’s meerwaarde als netwerkbouwer én volwaardige digitale dienstverlener en ‘business improver’ voor de klant wordt overtuigend onderschreven door de markt. In een grootschalig onderzoek naar de staat van de digitale transformatie in het Nederlandse bedrijfsleven staat Allinq in de top 10 in de categorie infrastructuur, netwerken en netwerkbeheer.

Ervaar zelf waardoor Allinq in de top 10 staat.
Kom ook slimmer met ons innoveren!

Lees meer

Maak kennis met Allinq Smart Solutions

Ontwerpen

Wereldwijd beheert ons internationale team de uitrol en het onderhoud van de netwerken. We weten aan welke lokale eisen en behoeften uw netwerk moet voldoen.

Lees meer

Digitaliseren

Onder het motto ‘Alles wat is te digitaliseren, gaan we digitaliseren’ bouwen we een gedetailleerde database op van uw objecten met exacte BIM-3D kopieën.

Lees meer

Analyseren

Door sensorgegevens en ticketinformatie slim te combineren en snel te handelen maken we uw asset management slimmer: Smart Asset Management.

Lees meer
Vera Vreeburg van VodafoneZiggo

Happy customers

“Doordat wij van reactief naar proactief gaan, kunnen we de operationele kosten substantieel reduceren, en een enorme efficiency realiseren!”"

Vera Vreeburg – VodafoneZiggo

“Wat je ziet is dat we samen de richting van digitalisering op de luchthaven ontwikkelen, in plaats van dat Schiphol dat voorschrijft en wij het moeten uitvoeren.”"

Luuk Moonen – manager procesbeheersing bij BAM bouw en techniek Schiphol services

luuk_moonen

Contact?

fsfdsfd

sfdfdssfd

dfdsfd sdsfdsfd