Allinq wordt hoofdsponsor van Allinq Continental Cyclingteam

14 september 2021

Onder de naam Allinq Continental Cyclingteam wordt een nieuw wielerteam opgericht. Met Allinq als hoofdsponsor werd dit dinsdag 14 september officieel bekendgemaakt, tijdens het tekenen van de sponsorovereenkomst. Momenteel zijn we gedeeld hoofdsponsor van het elite-belofte team van WV de IJsselstreek. De prestaties zijn dusdanig, dat er wordt geloofd in de verdere ambities van de ploeg. Nu we ons als volledig hoofdsponsor verbinden aan dit nieuwe opgerichte team dat vanaf januari volgend jaar de weg opgaat, kan zij de stap maken naar het continentale niveau.

Gezamenlijke ambities

Het sponsorschap is Allinq de afgelopen jaren goed bevallen. “We hebben de ploeg zien groeien en ze hebben steevast goede resultaten neergezet met zelfs Nederlandse kampioenschappen. Steeds beter worden is waar wij als Allinq ook iedere dag aan werken. Jezelf als organisatie en collega’s uitdagen, innoveren, grenzen verleggen en de groei naar een internationaal niveau. Dat past bij ons. Net als verbintenissen voor de lange termijn”, aldus algemeen directeur Wim Beukers. “Daarom worden wij in ieder geval voor de komende drie jaar hoofdsponsor.”

De ploeg gaat meer internationaal fietsen. Ook Allinq, met een hoofdvestiging in Harderwijk, is buiten Nederland actief in Duitsland, Denemarken en Praag, en verwacht de komende jaren in meer landen business te genereren. De internationale wedstrijden gaven een doorslag in de beslissing om de stap naar het continentale niveau te steunen.

Gezond bedrijf, fitte medewerkers

Met het hoofdsponsorschap gaan we de komende jaren ook een extra accent leggen op de vitaliteit van onze medewerkers. Hier hechten we al veel waarde aan, met onder andere fruit op kantoor, eigen spinninglessen, fietstrainingen onder professionele begeleiding van de IJsselstreek en zelfs een webshop met eigen sportkleding. Met nieuwe plannen voor een vitaliteitsprogramma wordt dat nog verder uitgebreid.

Ploegleider Marc Zonnebelt tijdens het ondertekenen van de overeenkomst met Wim Beukers van Allinq.