Allinq in top tien krachtigste infrabedrijven

17 februari 2022

Bij Allinq streven we er niet naar om het grootste Telecom-infrabedrijf van Nederland te zijn. We willen het béste Telecom-infrabedrijf voor onze klanten zijn. Daar werken we hard aan. We verrassen onze opdrachtgevers met nét een stapje meer. We zoeken continu naar wat beter kan. We geven onze vakmensen alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen. En brengen al hun expertise bij elkaar. En met succes. Want Bouw&BedrijfsInfo riep ons uit tot één van de tien krachtigste Nederlandse infrabedrijven van boekjaar 2020.

De toetsing

Het platform Bouw&Bedrijfsinfo laat zien hoe de grootste bouw- en installatiebedrijven van Nederland het doen. Door te kijken naar de omzet, de operationele marge, de nettomarge, het netto werkkapitaal, de solvabiliteit en het aantal medewerkers (gemiddelde over drie jaar), bepaalden ze welke infrabedrijven er in 2020 het best voor stonden. Van de 95 grootste spelers in de markt, staan wij op een prachtige tiende plek zonder telecom-specifiek bedrijf boven ons. Daar zijn we uiteraard bijzonder trots op!

Connecting together

We danken ons team voor hun nieuwsgierigheid, bevlogenheid, ambitie en collegialiteit en onze klanten voor hun vaak jarenlange vertrouwen in ons! Connecting Together!