Allinq Continental Cyclingteam gaat over in Diftar Continental Cycling team

1 oktober 2023

Aan het einde van dit seizoen zal het Allinq Continental Cyclingteam worden overgedragen aan nieuw management. De huidige stichting onder leiding van Erik Dekker heeft akkoord bereikt met Rikkert Vliek om de stichting naar hem over te dragen. Per 2024 zal Allinq van het tenue verdwijnen en plaats maken voor nieuwe sponsoren. Op een later moment zal door de nieuwe leiding meer bekend worden gemaakt over het wielrenteam voor de komende jaren.

Het afgelopen 5 jaar was voor Allinq Group een mooi avontuur in het wielrennen. De ambitie van het bedrijf was om de ploeg klaar te maken voor een hoger niveau en aan de basis te staan voor een stabiele ploeg waar andere partijen zouden kunnen instappen. Nu is het moment gekomen om de ploeg los te laten en over te dragen. Allinq Group is trots op de geboekte resultaten en wat we als hoofdsponsor hieraan bij hebben kunnen dragen.

Wim Beukers: “ We zijn het team heel dankbaar dat we dit avontuur met ze mee mochten maken. Het was inspirerend om ze op alle fronten te zien strijden. Bovendien heeft hun enthousiasme een heel groot deel van onze mensen aan het fietsen gekregen. De passie van topsporters doet wat met je team.”

Allinq Group wil alle renners, staf en andere betrokken ontzettend bedanken voor hun inzet in de afgelopen seizoenen en wenst iedereen veel succes en bovenal fietsplezier toe in de komende jaren.